LIDL face ceea ce mulți nu mai au curaj, iar explicația e simplă – ieftin și pentru toți. Unde se deschide un nou magazin

de: Andrei Simion
10 05. 2023

Lidl este printre cele mai populare lanțuri de supermarketuri de pe meleaguri mioritice, cu combinația aparent perfectă de calitate și cantitate la un preț rezonabil. Din acest motiv, nu ar trebui ar trebui să vină ca o surpriză majoră extinderea gigantului.

Peste doar câteva zile, Lidl România își va deschide cel mai nou magazin al gigantului pe meleaguri mioritice. Pentru funcționarea acestui proiect pe termen lung, compania a angajat deja 18 persoane, deși este posibil ca forța de muncă să se mai extindă în perioada ulterioară deschiderii.

Cel mai nou magazin Lidl, confirmat oficial

Spre deosebire de alte lanțuri de supermarketuri din România care se contractă sau se vând la concurență, Lidl pare să o ducă foarte bine. Pe de data de 15 mai își va deschide cel mai nou magazin din țară, localizat la Târgoviște. Localnicii îl vor găsi pe Strada Arsenalului nr.14.

Noul magazin Lidl din Târgoviște are o suprafață de vânzare de 1.331 m² și dispune de 113 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea 18 noi locuri de muncă, conform Adevărul.ro.

La fel ca alte magazine deschise în ultimii ani de către Lidl, acesta va fi unul semnificativ mai special în ceea ce privește construcția efectivă. Va fi semnificativ mai apropiat cu mediul înconjurător atât din prisma materialelor folosite, cât și a volumului de poluare și deșeuri generate. Iluminatul se va realiza cu LED pe baza unor senzor de prezență, iar instalația de climatizare va funcționa pe baza unui mecanism elaborat de recuperare a căldurii.

Conform comunicatului oficial al companiei pe marginea acestei deschideri, inaugurarea magazinului Lidl din Târgoviște continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă.